Uit-tips

Delfsail 13 t/m 16 juni 2024

Delfsail is het 2de Sailevenement van Nederland, en is altijd gratis toegankelijk! Naast Delfsail met alle mooie schepen die open schip hebben en gratis te bezoeken zijn, zijn er veel activiteiten in het centrum van Delfzijl o.a. muziek, kermis, artiesten en markt/braderie.

Delfsail heeft dit jaar opnieuw een aantal bijzondere tall schips weten vast te leggen, onder andere de Guayas uit Ecuador (bij binnenkomst staat de bemanning op de ra’s). Ook zijn er stoere Groningse tall schips te bewonderen, onder andere de Jantje, de grote Gulden Leeuw en de Eendracht. Zo zijn er nog vele meer als de Wylde Swan, het Spaanse Galjoen, de Nao Victoria de Pascual Flores.

Delfzijl ligt slechts op 12 km afstand van Nieuwolda en is goed bereikbaar met auto fiets en openbaar vervoer.

Wilt u dit mooie gezellige evenement meemaken? U bent van harte welkom in onze B&B,

Om dit mooie evenement nog mooier te maken hebben we ook in deze periode een aanbieding! (zie nieuws en aanbiedingen)

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.