Uit-tips

Oostwold Airport – rondvlucht – klein museum

Het oldambt eens vanuit de lucht bekijken? Dat kan bij Oostwold Airport 🛩. Bij Oostwold Airport kunt u rondvluchten maken over het Groningse, Friese en Drentse landschap. Op slechts 8,4 km van ’t Waarkhoes.

Ook is er in de Heritage Hangar is een kleinschalig museum met een indrukwekkende en unieke collectie van vliegend en rijdend erfgoed uit met name de tweede wereld oorlog te zien. Onder andere is er een unieke collectie van drie vliegende warbirds te zien.

Op de foto is een van deze warbirds: de PT-13 Boeing Stearman te zien. Een robuuste twee dekker uit de tweede wereld oorlog waar vele aanstaande piloten op hebben leren vliegen tijdens de primaire opleiding voor hun militaire vliegbrevet. Deze warbird gespot en op de foto kunnen zetten.