Uit-tips

Zummerbühne muziektheater in de openlucht, van 14 augustus t/m 8 september 2024.

Zummerbühne is muziektheater in de openlucht en heeft dit jaar als titel “De Grote Vloed”. De voorstelling gaat over de kracht van water, liefde en opstand. Met livemuziek door een groot orkest en koor, dit jaar te zien in Oosterwijtwerd.

Zummerbühne produceert jaarlijks grootschalig, herkenbaar muziektheater op locatie met een sterke verbinding met Groningen. Ieder jaar op een andere plek in de provincie, ieder jaar met een andere voorstelling, maar wel altijd dóór, vóór en over onze mensen, waarbij een hoofdrol is weggelegd voor de rijkdom van het Groninger landschap en haar inwoners. Uitgevoerd door professionele acteurs en musici van naam, aangevuld met amateurs uit de regio.

De cast bestaat dit jaar oa uit Debby Korper, Margje Wittermans, Gustav Borreman, Rabbi Jallo, Tjebbo Gerritsma en Emma Josten.

Voor meer informatie en kaartverkoop klik op: https://zummerbuhne.nl

Oosterwijtwerd ligt slechts op 20 km afstand van Nieuwolda en is goed bereikbaar.

Komt u bij ons overnachten en genieten van de Zummerbühne? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.